Interampa

LLIURAMENT DE PREMIS DEL III CERTAMEN DE RELATS CURTS INTERAMPA
¡UN ÉXIT!

Dijous passat 15 de juny es van entregar els premis de l’III Certamen de Relats Curts que es consolida com una de les activitats més rellevants d’InterAmpa Paiporta. 

En ell es van donar cita alumnat, famílies, claustre i autoritats per a premiar als joves talents de la literatura del nostre Municipi. 

En l’esdeveniment es van donar els premis dels certàmens de cada centre i del certamen central d’InterAmpa. Cada centre va distribuir els seus premis i categories de manera diferent atesos diversos criteris. InterAmpa va premiar els millors relats de les dues categories participants (5é i 6é de primària i secundària-això-cicles), en totes dues llengües. Un total de 4 premis que van rebre 75€ gentilesa de l’Associació de Comerç ACOPA i InterAmpa i una tauleta que els va entregar les Regidories d’Educació i Cultura.

Gràcies com sempre als docents dels centres participants, famílies, ACOPA i Ajuntament que sempre ens donen el seu suport en iniciatives tan necessàries i importants com és aquesta.

Posem en valor el talent i la creativitat dels nostres joves Paiportins. 

En la gala vam tindre la sort de comptar amb la presència d’una autora novella, Mireia, que ens va portar la seua obra i ens va comptar la seua experiència com a escriptora.

Quedem per a l’IV certamen, continueu creant!