Interampa

La nostra oferta formativa

L’Escola de Famílies s’organitza juntament a l’Ajuntaent de Paiporta. Amb coordinació de la Regidoria de Igualtat, Regidoria d’Educació, Regidoria d’Esports , UPCCAA, tratem de veure quines són les necessitats de les famílies quant a l’educació dels seus fills i filles es refereix. 

L’oferta formativa es variada amb ponents de referència per tal d’atendre les necessitats de les famílies.

ALBERTO SOLER ENS VISITA DE NOU

 

Interampa, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Paiporta, us convidem a la pròxima xarra-formació que ens ajudarà segur a entendre moltes coses.

Serà a càrrec del prestigiós psicòleg valencià Alberto Soler Sarrió. Alberto és un referent, estem orgullosos que ens visite de nou.

Si vols conéixer més sobre Alberto, punxa ací: 

www.albertosoler.es 

Dia: 23 d’abril de 2024 a les 18.00 

Lloc: Auditori Municipal de Paiporta, sala gran 

Hi haurà servici de ludoteca 

 

 Us esperem!

ESCOLA DE FAMÍLIES

COMUNICACIÓ NO VIOLENTA (CNV)

Us convidem des d’INTERAMPA i Ajuntament de Paiporta al taller sobre COMUNICACIÓ NO VIOLENTA que tindrà lloc dijous que ve 8 de juny a les 19h en les instal·lacions del CEIP Rosa Serrano.


Està enfocat a famílies de cinqué i sisé de primària, però està obert a tots els que desitgen participar.


Hi haurà servei gratuït de ludoteca per a deixar als més xicotets mentre s’imparteix el taller que tindrà 90 minuts aproximadament de duració.


Ocasió ideal per a aprendre junts, us esperem!

MONÒLEG MARINA MARROQUÍ “AIXÒ NO ES AMOR”

 

El pròxim 10 de maig a les 19.00 a l’Auditori, la interessant xarrada de Marina Marroquí. Exemple de lluita contra la violència masclista.

Marina Marroqui, Educadora Social, especialista en Violència de Gènere i autora de “Això no és Amor: 30 reptes per a treballar la igualtat”.

Ha impartit tallers de prevenció i detecció precoç de violència de gènere en adolescents a més de 100.000 joves, i ha format a professionals de l’àmbit policial, jurídic, sanitari i educatiu en la detecció i intervenció amb víctimes de violència de gènere.

Divulgadora i activista, creu fermament que la prevenció, formació i sensibilització són el camí per a erradicar la violència de gènere.

I creu en la necessitat urgent de reparar el mal de les víctimes perquè tornen a construir-se després del maltractament, bandejar la por i que tornen a ser felices i sobretot lliures.

Per la seua labor ha tingut la sort de ser reconeguda com una de les 25 dones més importants de la història de la Comunitat Valenciana per les Corts Valencianes, amb el premi Ana Tutor, el premi Menina Contra la Violència de Gènere entre altres reconeixements.

Entrada lliure fins a completar aforament

 

Hi haurà servei de Ludoteca.

XARRADA “VIVIR CON UN HIJO O HIJA ADOLESCENTE ES POSIBLE Y LO PUEDES SUPERAR


Dijous que ve 20 d’abril a partir de les 19h a l’Auditori Municipal, us convidem a la xarrada del prestigiós doctor Antonio Ríos organitzada pel departament d’Educació de l’Ajuntament i InterAmpa.

Per a que pugues conciliar hi haurà servei de ludoteca perquè pugues deixar a les teues filles o fills menors de 12 anys.No te la perdes! T’esperem!

TALLER ESCOLA DE FAMÍLIES 

FRENANT LES ADICCIONES DES DE LA CNV


L’adequada connexió que som capaces de generar tant amb altres persones com amb nosaltres mateixos, actua com a protecció enfront de les conductes d’addicció (drogues, joc, pantalles, …). L’ansietat i l’angoixa que sentim a vegades ens porta a la desconnexió, per això, des del grup de pràctiques de Comunicació *NoViolenta (*CNV) aprendrem a conéixer-nos, saber nodrir les nostres necessitats i posar l’art de la comunicació al servei de la vida.


Les sessions pràctiques seran al CEIP Rosa Serrano els dies 8, 15, 22 i 29 de juny, de 18 a 20 h. Hi haurà servei de ludoteca. Si vols inscriure’t, envia mail a InterAMPA

 

XARRADA CONSUM DE SUBSTÀNCIES

 

Dijous que ve 19 de maig la UPPCA, en col·laboració amb Interampa, organitza aquesta xarrada a famílies sobre noves substàncies. Serà a l’auditori a les 18h i hi haurà servei de ludoteca.

 

 

És una problemàtica cada vegada més comuna entre joves, és important per a les famílies estar informats per a poder ajudar-los. 

 

XERRADA CÉSAR BONA

El prestigiós mestre i ponent César Bona ens visita. Gràcies a InterAmpa i a l’Ajuntament, tindrem el plaer de gaudir i aprendre amb aquesta xarrada. 

“L’Emoció d’Aprendre” tindrà lloc el pròxim dia 13 de maig a les 18.00 a l’Auditori de Paiporta. 

César Bona considerat un dels millors 50 mestres del món segons el Global Teacher Prize, no vos el podeu perdre.

 

Entrada gratuïta i servei de ludoteca per a xiquets i xiquetes. 

 

 

 

Dijous que ve 28 d’abril a les 18h, a l’Auditori Municipal, la UPCCA i InterAMPA han organitzat la xerrada «Cura emocional des de la Comunicació NoViolenta» on la ponent Carla Redondo ens explicarà en què consisteix la CNV i ens donarà eines que canvien la vida per a mantindre relacions sanes. 

No t’ho perdes!

Saber gestionar de manera saludable les nostres emocions i poder comunicar-nos de manera No Violenta en moments complicats (d’estrés, ràbia, tensió, preocupació, etc.) forma part d’una adequada salut per a nosaltres/us, les nostres famílies i companyes/us de treball. Sí que t’interessa millorar i sentir-te millor, aquest taller és del teu interés.

L’entrada és gratuïta per a totes les persones de Paiporta.

InterAMPA, junto al Ajuntament de Paiporta, han organizado una charla-coloquio con la famosa psicóloga clínica Yolanda González (si quieres saber más de ella, pincha aquí) el próximo viernes 12 de noviembre a las 18 h en el Auditori. El título de la charla es “Empatía y acompañamiento emocional saludable, al mundo infantil y adolescente”. Está destinado a madres, padres y profesorado interesados en la comprensión del desarrollo psicoemocional y social, desde el conocimiento y respeto a los procesos madurativos en las diferentes franjas de edad. ¡Os esperamos! Hay servicio de ludoteca para que podáis venir acompañados de vuestras hijas e hijos.

El 22 de tindrem la xarrada de David de Cubes , “La família davant les seues circumstàncies”, organitzada per @interampa de Paiporta am la col·laboració de l’Ajuntament. En aquesta xarrada-col·loqui, David ens donarà les claus per a educar amb proactivitat. Serà el segon acte de presentació de Interampa. 

Us animem a participar!