Interampa

LLIURAMENT PREMIS II CONCURS DE RELATS CURTS D'INTERAMPA 2022

El passat 29 d’abril vam tindre el lliurament de premis de l’II Concurs de relats curts organitzat per les AMPA dels centres de secundària i INTERAMPA en col·laboració amb la Regidoria de Cultura i l’Associació de Comerciants Local, amb una excel·lent mestra de cerimònies, Juana Martínez.

Agrair la participació i creativitat dels nostres joves ja que sense ells i elles això no seria possible. 

Vam tindre el plaer de comptar amb la companyia d’Ismael Galindo, escriptor nobel que ha escrit el seu primer llibre “El canvi, de Forte a Ellar” i que va vindre a explicar-nos la seua experiència i procés creatiu.

Agrair el suport i reconeixement de les autoritats presents, representants dels centres educatius, representants de la associació de Comerciants Local, familiars i amics.

Un agraïment especial a la guanyadora en valencià de l’any passat, Alicia, per vindre a entregar el premi al seu successor, Héctor, pel seu relat “Història d’una truita”. Vam tindre un gran moment emotiu amb el relat guanyador en castellà de Cecilia, pel seu relat “Un cor groc”.

Enhorabona a tots i totes pels vostres relats, la vostra implicació i assistència. Esperem que tinga continuitat el certamen i continuem gaudint de la creativitat dels nostres joves, per la cultura.