Interampa

EMOTIU LLIURAMENT DELS LLIBRES DEL II CERTÀMEN DE RELATS CURTS INTERAMPA 2022

Dimarts passat 4 d’abril a la Biblioteca Pública, va tindre lloc l’esdeveniment de lliurament de la publicació dels Relats Curts. Les primeres persones a rebre aquest bonic llibre van ser les mateixes que van escriure aquests relats. Alumnat dels tres centres educatius de secundària van acudir a la biblioteca i a més, van llegir diversos dels seus relats. Va ser fantàstic escoltar els seus textos de la veu dels seus autors i autores. Agraïm la generositat d’aquelles autores que, sense haver guanyat premi, van acudir a aquesta cita literària i van compartir el seu relat amb les persones que allí estàvem. D’altra banda, vam poder escoltar els relats guanyadors de veus de diversos docents responsables de departament i directors de centre.

Gràcies a la Regidoría de Cultura, Regidoría d’Educació, Centres Educatius, Personal Docent, Famílies, públic en general i, com no, Alumnat.

Des d’InterAmpa estem molt contents i contentes que aquest concurs vaja ja per la seua tercera edició i s’haja convertit ja en Certamen. 

Animem a tot l’alumnat de 5é, 6é, ESO, Batxiller i Cicles a participar en l’III Certamen de Relats Curts que ja dona principi. 

Teniu fins al 5 de maig per a entregar el vostre relat a l’AMPA del vostre centre. Consulteu les bases en la vostra AMPA

Ací teniu el vídeo promocional de l’III Concurs.

https://youtube.com/shorts/-oc2-qyszju
Textos gauanyadors del II Certàmen d’InterAmpa:

– Categoria texto en Valencià: Héctor Losa Martínez amb “Història d’una truita”

– Categoria text en Castellà: Cecilia Zurano Romero amb “Un corazón amarillo”