Interampa

CULMINA AMB ÈXIT "UNIDES PEL RUNNING"

El cap de setmana de 4-5 de novembre ha sigut la culminació del Projecte interassociatiu “Unides pel Running”. 

– En primer lloc l’enriquidora xarrada de José Garay Cebrian, referent en l’entrenament personal i la vida saludable. José és una figura destacada dins de l’esport Valencià perquè realitza el Pla d’Entrenament de més de 8000 atletes dels més de 40.000 que participen en la Marató de València i de més de 3000 atletes dels més de 20000 que participen en la Mitjana Marató.

José ens va donar les claus per a un estil de vida saludable basat en l’alimentació, l’exercici, el descans i les relacions socials. 

Podeu seguir a José en els seus XXSS:

Twitter: josegaraycebrian

Instagram: @josegaray71

– En segon lloc el diumenge 5 vivirem un dia molt especial ple d’esport, família i solidaritat. Al costat del Club d’Atletisme Von Hippel Lindau es van organitzar la carrera solidària, caminada solidària i carreres infantils amb gran nombre d’inscripcions. Atletes del nostre municipi, i altres municipis veïns, i estudiants dels diferents centres educatius de Paiporta i voltants van gaudir d’un matí de running.

Gràcies a totes les famílies que ens heu acompanyat, juntes fem comunitat, juntes fem esport.

Gràcies també a l’Ajuntament de Paiporta, Servei Municipal d’esports, Regidorías i altres col·laboradors que han fet possible este esdeveniments amb el seu suport i les seues aportacions.

Considerem que l’esport és una manera estupenda d’inculcar valors als nostres escolars i joves i prova d’això ha sigut esta estupenda jornada.

 

Us deixem fotos de tots dos esdeveniments.